Skip to content →

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Black Black”

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon fik i 2015 fire efterfølgere (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og Vintage Black). Vi er ikke i tvivl om, at Black Black er vores foretrukne af de i alt fem ure, og det er der en helt bestemt grund til.

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon 2015

Stealth look

Der er noget særligt ved førsteudgaven af OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, og Black Black bygger videre på denne kerne. Den sorte keramiske urkasse bliver underspillet med de sorte Super-LumiNova belagte tachymeterangivelse, visere, timeindikatorer og øvrige fonte. Den sorte nylon natorem understøtter det underspillede, men sørger samtidig for at uret oser af noget elitært.

Omega Speedmaster Dark Side of the Moon %22Black Black%22 2

Samme urværk

Urværket er det samme som Black Black’s fire søskende, det COSC certificerede 9300 Co-Axial. Med en gangreserve på 60 timer og fuld automatik, behøver du ikke bekymre dig om at skulle trække uret op. Gennem urets safirbagkasse kan du se, hvordan mekanikken fungerer, og det kan der hurtigt gå flere timer med.

Co axial 9300

Hvis Darth Vader havde et ur

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon bliver ofte beskrevet som Darth Vaders ur, men havde han mulighed for at vælge, mon så ikke valget var faldet på Black Black. Man behøver dog ikke være klædt i sort og have maske på for at have Black Black på armen. Er du Ironman alle på anden vis lidt mere ekstrem end de fleste, så er OMEGA Speedmaster Dark Side og the Moon “Black Black” det helt rigtige valg.

Et helt sort ur som Black Balck, kan bruges til alt, og samtidig er der også et vælg af muligheder for at teste andre remme af både i sort (eksempelvis læder) men så sandelig også andre farver. Prisen passerer de DKK 80.000, men så har du også et ur, der aldrig går af mode.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Sort keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Sort natorem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.92.44.51.01.005

Published in Craftsmanship Editors Choice Omega Watch

Udvalgte Artikler

Vintage OMEGA DeVille 1968

Et mekanisk ur i guld kan hurtigt blive en rigtig dyr affære, men det er muligt at få et guldur ...
Læs mere

Rom

Rom er en spiritus, som i mange år har lidt under et dårligt ry. Det skyldes, at den i vid ...
Læs mere

Rolex Datejust II

Rolex introducerede Datejust i 1945 som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Vintage Black”

Som efterfølger til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon kom OMEGA i 2015 med fire nye versioner (Black ...
Læs mere

Rolex Explorer

Explorer fra Rolex er synonym for eventyr og store bedrifter. Uret er et udtryk for de nære bånd, der altid ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon

Året efter lanceringen af det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, kom efterfølgeren OMEGA Speedmaster Grey Side of the ...
Læs mere