Skip to content →

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon

Det forpligter at have haft det første ur på månen, og med OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, lever OMEGA mere end op til dette løfte. Uret er meget toneangivende og har sat OMEGA og siden lanceringen i 2013, har OMEGA åbnet en helt ny kategori af måneure, som både kvalitetsmæssigt og prismæssigt ligger på et højere niveau. Dark Side of the Moon er spydspidsen og det er der en helt særligt grund til.

Eksklusiv sort keramik

Dark Side of the Moon tager udgangspunkt i en urkasse af sort keramik, som er et let og slidsikkert materiale. Diameteren er 44,25 mm, men uret føles ikke tungt at have på armen. Rundt på kransen  er tachymeter skalaen i Super-LumiNova på samme vis som visere og time angivelsen. Med et smukt grønligt skær, når der mangler lys, er du klar til den mørke side af månen. GMT funktionen er placeret i skivens højre side med en 12 timers indikator og i venstre side til 60 min. Begge detaljer er med til at give uret et sofistikeret look. Desuden er der også dato nederst, så alt i alt har man de mest gængse og basale funktioner pakket utroligt smukt ind.

Præcision og æstetik

Det automatisk COSC certificerede 9300 Co-Axial urværk sikrer præcisionen og pålidelighed. Er du på ferie og slapper af, skal du kun trække det op manuelt ca hver 3. døgn, da gangreserven er på 60 timer. Ved normal bevægelse burde det ikke være nødvendigt, det skulle det automatiske værk gerne selv klare. De fleste bruger meget tid på at lade sig fascinere af urværket gennem safirbagkassen, særligt de første par måneder efter erhvervelsen.

Co axial 9300

Komplet på mange måder

Med OMEGA Dark Side of the Moon får du et fantastisk ur, som både tilfredsstiller urnørden, eventyreren og forretningsmanden. De enestående materialer kombineret med en stærk historie om urets kvaliteter på månen har gjort netop denne model meget populær. I 2015 kom OMEGA med 4 nye versioner (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og Vintage Black), som alle har en ekstra tvist. Vi forelskede os straks i første udgaven, men vil have svært ved at vælge, hvis muligheden bød sig.

Kvalitet koster

Alle kan se at dette ur er noget særligt, men det er nok de færreste ‘ikke kendere,’ som forstår, hvor eksklusivt det reelt er. Derfor kan det både bruges som et nedtonet men meget stilfuldt ur eller mere larmende, det afhænger kun af den, som bærer det. Du kan få det for lige under DKK 80.000.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Sort keramisk skive (zirconium oxideret)
– Safirglas for og bag
– Sort natorem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.92.44.51.01.003

Published in Craftsmanship Omega Watch

Udvalgte Artikler

Rolex

Når man skal se, hvad klokken er, kigger mange på mobilen eller anden skærm. Men der er en helt særlig ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Planet Ocean 600m Deep Black

Sort går aldrig af mode, og efter introduktionen af OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon i 2013 og 4 ...
Læs mere

Rolex Sky-Dweller

Med præcision i verdensklasse er Sky-Dweller den ultimative luksus for den rejsende, der har brug for funktioner som årskalender med ...
Læs mere

Rolex Lady-Datejust 26

Som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato blev Datejust introduceret i 1945. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

Rolex Datejust 36

Rolex introducerede Datejust i 1945 som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

Vintage OMEGA DeVille 1968

Et mekanisk ur i guld kan hurtigt blive en rigtig dyr affære, men det er muligt at få et guldur ...
Læs mere