Skip to content →

OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon “METEORITE”

2014 var året hvor OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon blev lanceret, og en af nyhederne på Baselworld 2016 blev efterfølgeren præsenteret, Grey Side of the Moon “METEORITE”. Uret er dyrere end forgængeren, men man er heller ikke i tvivl om hvorfor. Det er på mange måder en langt mere eksklusiv udgave af dette ikoniske måneur.

GREY SIDE OF THE MOON

Solidt urværk

Når et ur er bygget til månevandring, så er præcision en nødvendighed. “METEORITE” kommer med samme stærke urværk som forgængeren, det COSC certificerede 9300 Co-Axial. Urværket er automatisk og har samtidig en gangreserve på 60 timer, så du sjældent behøver at trække det op, også selvom det skulle ligge en dag uden at blive brugt. Det smukke urværk kan betragtes gennem urets safirbagkasse, og bliv ikke overrasket, hvis du falder i staver.

Co axial 9300

Keramik og ceraguld i stærk kombination

Den grå keramiske urkasse er både slidstærk og let men på “METORITE” er tachymeter angivelsen printet i geraguld på urets krans. Det klæder uret rigtig godt og mon ikke de fleste vil teste om speedometeret i bilen viser den rette hastighed over en kørt km. Viserne er også i guld og denne sammensætning af keramik og ceraguld får uret til at fremstå både råt og eksklusivt på samme tid. Den smukt dekorerede keramiske skive får tankerne ud i rummet og pludselig giver navnet “METORITE” meget mere mening. Læderremmen komplimenterer uret utrolig godt, men man kunne også overveje en natorem for at dyrke astronaut udtrykket endnu mere.

%22METEORITE%22

Kan også bruges på jorden

Serien af OMEGAs måneure er med til konstant at minde os om, at OMEGA var det første ur på månen. Det solide design er dog ikke kun til månevandring i vægtløs tilstand. Rejser du meget har du GMT funktionen, som holder styr på en alternativ tidszone. Uret er trykgodkendt til 5 bar (ca 50 meter), men det anbefales ikke at bruge det som dykkeur, du kan dog roligt bade med det. Kommer du i tvivl er det indgraveret i urets bagkasse, hvis man da kan tage øjnene fra det yderst flotte urværk.

GREY SIDE OF THE MOON back shoot

Trådt ud af skyggen

Hvor OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon tidligere har været det toneangivende måneur, så er Grey Side of the Moon “METEORITE” på et nyt og højere niveau. Billederne af denne æstetiske skønhed bliver man aldrig træt af at se på. Du vil helt sikkert også blive forgabt i “METORITE” og selv har vi set denne video et utal af gange, og den bliver kun bedre med tiden.

Kvalitet hele vejen

“METORITE” er på mange måder et fantastisk ur, som selv for ikke urentusiaster vil fremstå som noget meget eksklusivt. Kombinationen af keramik og guld er medvirkende til at prisen er højere end tidligere udgaver af måneurerne. Prispunktet ligger lige over DKK 100.000, men for den pris har du også et super eksklusivt kvalitetsur, som de fleste vil misunde.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm
– Grå keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Grå læderrem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.63.44.51.99.001

Published in Craftsmanship Editors Choice Omega Watch

Udvalgte Artikler

Duckhorn Vineyards

Dan og Margaret Duckhorn grundlagde Duckhorn Vineyard i den berømte Napa Valley (Californien) i 1976. I dag er huset  etableret ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon

Det forpligter at have haft det første ur på månen, og med OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, lever ...
Læs mere

OMEGA Seamaster 300 Master Co-Axial

Det er praktisk talt umuligt at få fingrene i af de oprindelige OMEGA Seamaster 300 fra 1957. Det tidsløse design står ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Pitch Black”

Af de fire efterfølgere til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m

Søger du et ur med et enkelt men sofistikeret udtryk, så bør du kigge lidt nærmere på OMEGA Seamaster Aqua ...
Læs mere

We Do Wood – Field Desk

Field Desk er et fleksibelt skrivebord til hjemmet, designet til at fylde mindst muligt, samtidig med at give stor plads ...
Læs mere