Skip to content →

OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon

Året efter lanceringen af det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, kom efterfølgeren OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon, som er mindst lige så unik som sin noget mørkere storebror. Med en grå rem af læder og tilsvarende grå keramisk kasse, vil nogle mene det er en tand mere klassisk end Dark Side of the Moon. Det rå kan dog hurtigt komme tilbage, ved at montere en grå NATO rem eller måske en sort rem. Faktisk er der flere muligheder for at bruge dette urværk som stilikon eller signal om en aktiv livsstil.

Urværket går igen

Det ydre er forandret, men indmaden er stadig samme utroligt stærke COSC certificerede 9300 Co-Axial. Det automatiske urværk kan med en gangreserve på 60 timer holde tid og præcision også selvom det ikke benyttes hver dag. Magien sker lige bag uret safirbagkasse, så du kan følge med i hvordan tandhjul mv, får de mange funktionaliteter til at fungere.

Co axial 9300

Gråt uden at være kedeligt

Det er sjældent at grå kan være tiltalende, men OMEGA har ramt noget helt særligt. Uret er i slidstærk keramik, som er modstandsdygtig overfor ridser. Den grå keramik kasse beskytter sammen med stærkt safirglas en smuk sandblæst platinskive, hvor de grå eller sorte visere (afhængig af model) elegant tikker henover. GMT funktion, dato og kronograf er på tilsvarende vis en del af Grey Side of the Moon som det er på Dark Side of the Moon.

Når mørket begynder at falde på, tager Super-LumiNova belægningen over. Det grønne lys fra visere, timeangivelser samt tachymeter skalaen, komplimentere Grey Side of the Moon utrolig godt, og det er ingen skam at lege med lyset, når Grey Side of the Moon sidder på armen. Du kan også bade med uret som er trykgodkendt til 5 ATM (ca 50 meter), og måske den patinering vandet vil give læderremmen, kan måske få uret til at få en yderligere kant.

‘Dress’ ur med muligheder

OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon koster lige over DKK 80.000, men for de penge får du også et ur, som både er smagfuldt og kan bruges til flere lejligheder. Månen er grå og OMEGA havde det første ur på månen, og derfor er det måske netop Grey Side of the Moon som er det rigtige måneur.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm
– Grå platinskive (sandblæst)
– Safirglas for og bag
– Grå læderrem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.93.44.51.99.001 (sorte visere)
311.93.44.51.99.002 (grå visere)

Published in Craftsmanship Omega Watch

Udvalgte Artikler

OMEGA Seamaster Planet Ocean 600m GoodPlanet

OMEGA støtter GoodPlanet Foundation og er derigennem med til at sikre vores planets fremtid. Det er muligt at donere direkte til den ...
Læs mere

Rom

Rom er en spiritus, som i mange år har lidt under et dårligt ry. Det skyldes, at den i vid ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Sedna Black”

To år efter OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon lancerede OMEGA i 2015 fire nye versioner (Black Black, Sedna Black, ...
Læs mere

We Do Wood – Shoe Rack

Shoe Rack er en klassisk skohylde fra We Do Wood. De har sat godt håndværk og slidstærkt design sammen for ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m GoodPlanet

Kom til tiden og se skarp ud med god samvittighed. OMEGA er mere en bare et top brand, det er ...
Læs mere

Velkommen til C’est Formidable

C'est Formidable deler passionen for det eksklusive samlet i et nyt kvalitetsmedie. Vi ønsker om at inspirere brugerne og knytte stærkere ...
Læs mere