Skip to content →

OMEGA Speedmaster Moonphase

Til Basel world 2016 præsenterede OMEGA to nye Master Kronometer ure, hvoraf det ene var denne Speedmaster Moonphase.  Uret har alle de klassiske dyder som et Speedmaster skal have og meget meget mere. Vil du gerne lidt mere end et klassisk Speedmaster, men synes at eksempelvis Dark Side of the Moon er lidt for dyrt, så skal du helt sikkert læse med her.

Imponerende urværk

OMEGA satte i 2015 nye standarder for præcision med et nyt værk som ud over en COSG certificering også er godkendt af METAS (Swiss Federal Institute of Metrology) som Master Kronometer. For at få denne certificering gennemgår uret en række præcisionstest i forskellige postioner under magnetisk påvirkning og samtidig valideres vandresistensen.

9904 Co-Axial

Kaliber 9904 Co-Axial er et Master Kronometer og har månefase som, en yderligere komplikation. Månefasen skulle eftersigende kun have behov for minimale justeringer hvert 10. år og for ægte urentusiaster er månefasen noget ganske særligt. Heldigvis er værket ikke gemt væk bag en stålplade, men til fri nydelse gennem safirbagkassen.

Blåt med blåt på

Den blå farve er gennemgående på OMEGA Speedmaster Moonphase, med blå skive, blå tachymeter krans og blå læderrem. Den blå farve matcher godt stålkassen og viserne. Udover månefase komplikationen har Moonphase også en dato skive kl 9 og GMT funktion kl 3, og som andre måneure den klassiske tachymeterkrans. Umiddelbart lyder dem som om, der sker for meget på uret, men OMEGA har formået at sammensætte det hele meget harmonisk.

OMEGA Speedmaster Moonphase 5

Høj price value

Jo mere kompleksitet der tilføres urværket des dyrere bliver det, og en månefase er ikke noget som man bare lige tilføjer. OMEGA Speedmaster Moonphase er et urværk af aller højeste kvalitet, som også understøttes æstetisk. Vi ser det som et ‘must have’ med en blå natoremtil at supplere med, så du både har det klassiske look, men kan skifte til noget mere adventure agtigt.

Du får dette fantastiske urværk med månefase som oser af god stil for ca DKK 75.000.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9904
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm stål
– Blå skive
– Safirglas for og bag
– Blå læderem

Funktioner
– 10 ATM  (ca 100 meter)
– Månefase
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter
– 15.000 Gaus

Reference
304.33.44.52.03.001

Published in Craftsmanship Editors Choice Omega Watch

Udvalgte Artikler

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m

Søger du et ur med et enkelt men sofistikeret udtryk, så bør du kigge lidt nærmere på OMEGA Seamaster Aqua ...
Læs mere

We Do Wood – Nomad Chair

Enkelthed og funktionalitet er kernen i loungestolen Nomad Chair. Nomad Chair er skabt af We Do Woods egen designer Sebastian ...
Læs mere

We Do Wood – SJ Bookcase

Bogreolen SJ Bookcase fra We Do Wood er et innovativt reolsystem. Møblet inviterer til at bruge det på en foranderlig ...
Læs mere

We Do Wood – Dining Chair No 1

Når man skal sidde godt, findes der mange bud på en god stol. Og de fleste foretrækker at sidde godt ...
Læs mere

Rolex Milgauss

Som den første af sin slags er uret designet som et anti-magnet ur til forskere, der er udsat for meget ...
Læs mere

Rolex Sea-Dweller 40

Skal havets dybder udforskes, er det godt at have en pålidelig makker på armen, som tikker selvom trykket på kassen ...
Læs mere