Skip to content →

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon

White side of the Moon er et ur som deler vandene. Enten finder du det helt unikt eller også er det helt ved siden af. Som samler skal den være der, og der er bare et særligt signal ved at bære et hvidt ur specielt i en kvalitet som denne.

Snedronnings valg

Med keramisk hvid urkasse pakket ind i safirglas både for og bag, er White Side of the Moon et meget rubust ur. Dermed ikke sagt at det ikke er både æstetisk flot afbalanceret og raffineret.

Netop det faktum at uret er helt hvidt gør, at der er rig mulighed for at teste forskellige remme af, måske startende med en hvid natorem for at give uret lidt mere måneautencitet. Der skal dog ikke ligge noget til hinder for at sætte flere farver på håndleddet ved at skifte rem. Husk på at hvid kan stå sammen med de fleste farver.

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon

Præcision og æstetik

Som det gør sig gældende i både Dark Side of the Moon og Grey Side of the Moon, så tikker det automatisk COSC certificerede 9300 Co-Axial urværk også i White Side of the Moon. Her får du en gangreserve på 60 timer, men du behøver ikke bekymre dig om manglende præcision eller mistet tid, så længe du bevæger dig normalt. På samme vis er urets bagside også i safirglas, hvilket giver dig mulighed for at se, hvordan værket fungerer.

Co axial 9300

‘Ice it up’

Er du til det lidt mere ekstravagante, så findes White Side of the Moon også i en mere eksklusiv udgave. Her er tachymeter angivelse på kransen erstattet af diamanter, på samme måde som timeangivelserne. Til at supplere diamanterne er der perleskive og hvidguldsvisere. Det giver samlet uret et mere feminint look og hvis en kvinde skulle bære et måneur, så skal det være denne.

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon Diamond

Anderledes men interessant

White Side of the Moon kan fås for lige over DKK 80.000, og skal du have diamanter på skal du regne med det dobbelte. Begge ure har kant, og du vil helt sikkert ikke fremstå mainstream med White Side of the Moon på armen. Som vi indledningsvist beskrev, er der noget særligt ved et helt hvidt ur. Hvidt passer også til de fleste outfits, og denne vil stå rigtig godt til et jakkesæt, men går også fint til en t-shirt.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Hvid keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Hvid læderrem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.93.44.51.04.002

311.98.44.51.55.001 (diamantbesat)

Published in Craftsmanship Omega Watch

Udvalgte Artikler

Rom

Rom er en spiritus, som i mange år har lidt under et dårligt ry. Det skyldes, at den i vid ...
Læs mere

François Parent – Chassagne-Montrachet 1er cru Les Morgeot 2012

Francois Parent anses som en pioner inden for vinbranchen. I slutningen af ​​1950'erne hvor de fleste af vinavlere solgte deres ...
Læs mere

Ernst & Jensen – Waves

Skulpturelle Waves af Ernst & Jensen er møbelkunst med en særdeles anderledes form. Den bløde polstrede overflade i sort læder ...
Læs mere

Vintage OMEGA DeVille 1968

Et mekanisk ur i guld kan hurtigt blive en rigtig dyr affære, men det er muligt at få et guldur ...
Læs mere

We Do Wood – Geo’s Table

Geo’s Table er et funktionelt børnebord med en stor skuffe, man kan trække ud fra begge sider og fylde med ...
Læs mere

We Do Wood – Scoreboard

Scoreboard fra We Do Wood er en grafisk knagerække med en masse muligheder. Med 12 små pinde i forskellige farver ...
Læs mere