Skip to content →

Rolex Explorer II

Et robust og yderst raffineret redskab med specialdesignet funktioner, som vælges af huleforskere, vulkanologer, polære og opdagelsesrejsende. Rolex Explorer II blev først udgivet i 1971 og er den naturlige fortsættelse af det originale Rolex Explorer, men det har sin helt egen karakter.

rolex-explorer-ii-bezel

Til globale eventyrere

Den ekstra 24-timers indikation i orange kan bruges til at vise en anden tidszone på Explorer II ref. 216570. Funktionen er designet til professionelle huleforskere, hvis liv kan afhænge af en pålidelig tidsmæssig orientering på tværs af to forskellige tider. Rolex har derfor også lagt særlig vægt på en fremragende læsbarhed, selv i mørke. For urets selvlysende indikatorer træder knivskarpt frem, når lyset forsvinder, og verdens afkroge skal udforskes.

rolex-explorer-ii-dial

Pålidelig kompagnon

Hårdfør og stadig elegant virker Explorer II som et værktøj og en kompagnon, der står distancen, når man åbner nye døre, der kan føre ind til de mest ekstreme udfordringer. I 2011 gennemgik Explorer II en teknisk og æstetisk makeover, der med sin orange pil spejler den originale udgave fra 1971. Opdateringen ses også i forøgelsen af urets størrelse, der er vokset fra 39 mm til 42 mm i diameteren, hvilket giver endnu bedre læsbarhed.

Med perfektioneret præcision

I 2005 introducerede Rolex den nyudviklede blå Parachrom-fjeder, som også sidder i Explorer II. Det selvoptrækkende mekaniske urværk kan modstå stærke magnetfelter og er med teknikken Paraflex modstandsdygtig over for stød og ekstreme forhold. Som alle Rolex Perpetual modeller har Explorer II et certificerede schweizisk urværk, testet af det schweiziske Officiel Kronometer Testing Institute (COSC). En titel, som kun er forbeholdt høj præcisions ure. Det er udstyret med kaliber 3187, og dens arkitektur gør det til et ualmindeligt pålideligt urværk.

rolex-calibre-3187

Du kan få Rolex Explorer II for under DKK 60.000. Se de forskellige muligheder hos Klitgaard – autoriseret Rolex forhandler.

klitgaard-ure

Specifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 3187
– Automatik
– ca 48 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 42 mm stål
– Safirglas med Cyclops forstørrelsesglas
– Sort eller hvid skive
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– GMT
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)
216570 Stål

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Udvalgte Artikler

Rolex Explorer

Explorer fra Rolex er synonym for eventyr og store bedrifter. Uret er et udtryk for de nære bånd, der altid ...
Læs mere

We Do Wood – Correlations Bench

Correlations Bench fra We Do Wood er en genopdaget skandinavisk klassiker. Møblet inviterer til at bruge det og byder på ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon

White side of the Moon er et ur som deler vandene. Enten finder du det helt unikt eller også er det ...
Læs mere

Velkommen til C’est Formidable

C'est Formidable deler passionen for det eksklusive samlet i et nyt kvalitetsmedie. Vi ønsker om at inspirere brugerne og knytte stærkere ...
Læs mere

We Do Wood – Button Stool

Button Stool er en klassisk taburet fra We Do Wood, som har sat godt håndværk og slidstærkt design sammen for ...
Læs mere

Rom

Rom er en spiritus, som i mange år har lidt under et dårligt ry. Det skyldes, at den i vid ...
Læs mere