Skip to content →

Rolex Lady-Datejust 26

Som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato blev Datejust introduceret i 1945. Siden er det blevet til en af de mest anerkendte og genkendelige modeller, der holder fast i et klassisk design. Rolex Datejust kommer i mange versioner of størrelser og de tre mindste modeller er dedikeret til kvinder. Rolex Lady-Datejust 26 er lillesøsteren til  Rolex Lady-Datejust 28 og Rolex Datejust 31.

Det klassiske ur

Lady-Datejust forener det klassiske med det nyskabende og er elegant design sat sammen til et elegant urværk. Derfor går uret både til arbejde og til gallakjolen. Vælger du enten udgaven med den riflet eller glatte krans, får du en underspillet styrket, der med sin visning af dato emmer af historie som et ur, der har gået foran andre i sin innovative udvikling.

Forstørret historisk datovisning

Som mange Rolex modeller viser Lady-Datejust datoen gennem det ikoniske forstørrelsesglas. Denne lille detalje har en særlig forbindelse til urværker fra Rolex, som integrerer det i et safirglas med en ridsefri overflade, der holder til ekstreme overbelastninger eller bare et hårdt slag ned i kontorbordet. Det lille forstørrelsesglas er en eminent tilføjelse, som af mange fans af Rolex kan spottes på lang afstand. Og for Lady-Datejust fremhæver det urets historiske finesse som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato.

Med perfektioneret præcision

Rolex Lady-Datejust  er udrustet med en kaliber 2235 urværk, som er et selvoptrækkende mekanisk kronometer udviklet og produceret af Rolex. Ligesom alle Rolex Perpetual modeller er urværket schweizisk certificerede med betegnelsen Swiss Made, som man ser ved klokken seks. Det indikerer, at det er testet af det schweiziske Officiel Kronometer Testing Institute (COSC). En titel, som kun er forbeholdt præcisionsure af yderst høj kvalitet. Dens arkitektur og særlige Paraflex funktion, som er ekstrem modstandsdygtig over for stød, gør det til et ualmindeligt pålideligt urværk.

Hver af de tre Lady -Datejust modeller kan erhverves i utrolig mange udgaver og prisen afhænger i høj grad om man vælger urkassen i stål eller et ædelmetal lige som valg af udsmykning har indvirkning på prisen. Roles Lady-Datejust 26 kommer kun i stål og kombinationen af stål og hvidguld. Prisen for en stål udgave starter på over 40.000 DKK og vælger du stål & hvidguld samt diamantudsmykning, kan prisen ramme omkring 125.000 DKK. Se de forskellige muligheder hos Klitgaard – autoriseret Rolex forhandler.

klitgaard-ure

Specifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 2235
– Automatik
– ca 48 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 26 mm stål / stål & hvidguld
– Safirglas
– Flere skive muligheder
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)

Nedenfor kan du snart se de mange kombinationsmuligheder

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Udvalgte Artikler

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon

Det forpligter at have haft det første ur på månen, og med OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, lever ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Vintage Black”

Som efterfølger til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon kom OMEGA i 2015 med fire nye versioner (Black ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Planet Ocean 600m GoodPlanet

OMEGA støtter GoodPlanet Foundation og er derigennem med til at sikre vores planets fremtid. Det er muligt at donere direkte til den ...
Læs mere

OMEGA Seamaster 300 “Spectre” Limited Edition

I 2015 ramte James Bond filmen Spectre det sorte lærred, og som vanligt var den hemmelige agent iført et OMEGA ur ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon “METEORITE”

2014 var året hvor OMEGA Speedmaster Grey Side of the Moon blev lanceret, og en af nyhederne på Baselworld 2016 blev ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m GoodPlanet

Kom til tiden og se skarp ud med god samvittighed. OMEGA er mere en bare et top brand, det er ...
Læs mere