Skip to content →

We Do Wood – Correlations Bench

Correlations Bench fra We Do Wood er en genopdaget skandinavisk klassiker. Møblet inviterer til at bruge det og byder på en masse lagerplads. Bænken er ideel som et praktisk møbel og gemmer hjemmets væsentlige ejendele væk. Den har et aftageligt låg og en slank, lige form uden arme eller ryglæn, hængsler, håndtag eller andre unødvendige detaljer. Hvert modul kan placeres individuelt eller kombineres med andre moduler ved blot at tilføje endnu en Correlations Bench.

correlations-bench-10

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet

Correlations Bench er en multifunktionel bænk fra We Do Wood, som er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et praktisk træmøbel i høj kvalitet. Det er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

correlations-bench-5

Håndværk kombineret med funktionelt design

Bænkens design finder vej ind til rødderne i enhver moderne familie, der har brug for lighed mellem en praktisk funktion og godt håndværk. Det har We Do Wood med Correlations Bench kombineret i et yderst stilfuld design. Med plads til opbevaring i bænken og et stilfuldt design i slidstærke materialer får man en synergi, der støtter op om at bo simpelt.

correlations-bench-8

Lige som andre produkter fra We Do Wood kommer Correlations Bench i en flad indpakning med instruktioner til at samle den sidste del selv.

Specifikationer

Materiale
– Bæredygtigt Moso bambus

Dimensioner
– Højde 43 cm
– Bredde 80 cm
– Dybde 50 cm
– Siddehøjde 43 cm
– Vægt 15,6 kilo

Published in Chair Design Storage We Do Wood

Udvalgte Artikler

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon

Det forpligter at have haft det første ur på månen, og med OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon, lever ...
Læs mere

Rolex Lady-Datejust 28

Som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato blev Datejust introduceret i 1945. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

Vintage OMEGA Genéve Dynamic 1969

Hvis du synes klassiske ure er lidt for mainstream, så er denne vintage udgave af OMEGA Genéve Dynamic måske det ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Apollo 13 Snoopy Silver Award

Apollo 13 skulle have været en succesfuld rejse i rummet, som istedet blev en redningsaktion. Året var 1970 og redningsaktionen ...
Læs mere

We Do Wood – Loop Shelf

Loop Shelf er en klassisk hylde fra We Do Wood, hvor godt håndværk og slidstærkt design er sat sammen for ...
Læs mere

We Do Wood – Lilly’s Chair

Lilly’s Chair fra We Do Wood er en børnestol, der når nye højder for møbler til børn. Denne børnestol er ...
Læs mere