Skip to content →

We Do Wood – Dining Chair No 1

Når man skal sidde godt, findes der mange bud på en god stol. Og de fleste foretrækker at sidde godt. Men for stadigt flere er der en særlig aura over en godt designet stol. We Do Woods Dining Chair No 1 er en komfortabel spisebordsstol, der er designet med sans for æstetik og godt håndværk. Og så er spisebordsstolen skabt i bæredygtige materialer fra en miljørigtig produktion og er dansk håndværk i bedste stil.

dining-chair-no1

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet

Dining Chair No 1 er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Stolen er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Når håndværk møder godt design

Spisebordsstolen er en enkel, men elegant sammensætning af flere udformet stykker træ. Sædet er kantede med en let skråning, inspireret af en gammeldags fejebakke i metal, der er særlig kendetegnet ved at have både styrke og være praktisk i brug. Det laves i asketræ og findes i farverne sort, blå, hvid og i naturlig lyst træ, der matcher skelettet i bambus. I ryglænet er to symmetriske nøglehuller hugget ind i rammen for at forbedre den tredimensionelle oplevelse af stolen. Det tilføjer en lethed og luftig fornemmelse til stolen.

dining-chair-no1-desk

Lige som andre produkter fra We Do Wood kommer Dining Chair No 1 i en flad indpakning med instruktioner til at samle den sidste del selv.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Sæde og ryg i Moso bambus (lys) asketræ (sort, blå, hvid)

Dimensioner
– Højde 76 cm
– Bredde 49 cm
– Dybde 45 cm
– Siddehøjde 43 cm
– Vægt 5,5 kilo

Published in Chair Design We Do Wood

Udvalgte Artikler

Rolex

Når man skal se, hvad klokken er, kigger mange på mobilen eller anden skærm. Men der er en helt særlig ...
Læs mere

Rolex Lady-Datejust 28

Som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato blev Datejust introduceret i 1945. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Vintage Black”

Som efterfølger til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon kom OMEGA i 2015 med fire nye versioner (Black ...
Læs mere

OMEGA Seamaster 300 “Spectre” Limited Edition

I 2015 ramte James Bond filmen Spectre det sorte lærred, og som vanligt var den hemmelige agent iført et OMEGA ur ...
Læs mere

Rolex Milgauss

Som den første af sin slags er uret designet som et anti-magnet ur til forskere, der er udsat for meget ...
Læs mere

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon

White side of the Moon er et ur som deler vandene. Enten finder du det helt unikt eller også er det ...
Læs mere