Skip to content →

We Do Wood – Octagon

Octagon er et multifunktionelt bord, der kan bruges som både sofabord, taburet, kaffebord, stol, sengebord, børnebord eller til en komfortabel puf med en pude på toppen. De ottekanter danner sammen et mindre hul i midten af bordet. Det skaber en lethed i overfladen og bryder med bordets flade. Og så får det Octagon til at rumme flere udtryk i sine funktioner, når det balancerer mellem at være både en skammel og et bord.

coat-frame-4

Designet styrke i ottekanter

I sin innovative form gemmer sig en imponerende robust konstruktion. Sammen med størrelsen placerer bordet sig stabilt på gulvet med en lethed over sig fra de fire simple ben. De løfter Octagon til et enkelt og luftigt møbel, der med styrken fra Moso bambus gør det til et slidstærkt bord. Og så er det en letvægter på bare fem og et halvt kilo og derfor perfekt at flytte rundt med. Den ottekantet form giver stolen et unikt særpræg til hjemmet med sin særlige silhuet og lyse farve fra Moso bambussen.

octagon-2

Flere funktioner i et bord

Octagon er et multifunktionelt sidebord fra We Do Wood, som er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et praktisk træmøbel i høj kvalitet. Det er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager.

Lige som andre produkter fra We Do Wood kommer Octagon i en flad indpakning med instruktioner til at samle den sidste del selv.

Specifikationer

Materiale
– Bæredygtigt Moso bambus

Dimensioner
– Højde 41 cm
– Bredde 50 cm
– Dybde 50 cm
– Vægt 5,5 kilo

Published in Chair Design Interior We Do Wood

Udvalgte Artikler

Rolex Sea-Dweller 40

Skal havets dybder udforskes, er det godt at have en pålidelig makker på armen, som tikker selvom trykket på kassen ...
Læs mere

Rolex Lady-Datejust 28

Som det første armbåndsur med automatisk skiftende dato blev Datejust introduceret i 1945. Siden er det blevet til en af ...
Læs mere

OMEGA Seamaster Aqua Terra 150m

Søger du et ur med et enkelt men sofistikeret udtryk, så bør du kigge lidt nærmere på OMEGA Seamaster Aqua ...
Læs mere

We Do Wood – Geo’s Table

Geo’s Table er et funktionelt børnebord med en stor skuffe, man kan trække ud fra begge sider og fylde med ...
Læs mere

Klitgaard ure

I den nordjyske hovedstad Aalborg ligger der i Bispensgade en butiksperle. Forretningen har været placeret på adressen i flere år ...
Læs mere

Rolex Yacht-Master 40

Uret er et værktøj for sejleren, der vil udfordre havets kræfter og elsker livet på det åbne hav. Den brede krans ...
Læs mere