Skip to content →

Champagne Brimoncourt Extra Brut

Det er ikke kun på de karakteriske kasser med giraffen, at champagnerne fra Brimoncourt skiller sig ud. Det er oftest eleganter champagner med frugtoner, høj syreindhold og dermed en frisk smag.

Andre læser også

Champagne med karakter og unik profil

Brimoncourt er et traditionelt og gammelt champagnehus fra 1875, men selv efter mere end 100 år er det nu et ungt team, der i dag viderefører de stolte traditioner. I 2008 blevet Brimoncourt overtaget af Alexandre Cornot. Alexandre havde lige afsluttet et otte års advokatstudie i Paris, men for Alexandre var det vin, som var hans store passion. Da Brimoncourt blev udbudt til salg, var han ikke i tvivl, og købte det.

Begrænset antal

De 3 serier der laves brut, rosé og blanc de blanc, udkommer kun i ca. 150.000 flasker om året. Derfor er det stadig et mindre hus, og der er efter sigende ikke planer om en større produktion. I stedet er der fokus på kvaliteten og håndværket. Det er denne dedikation, som gør Alexandre Cornot til en værdig ejer af Brimouncourt og dets fantastiske historie.

Andre læser også

Kvaliteten er i højsædet

Al produktion hos Brimoncourt er udelukkende med druer som opkøbes fra nogle af Champagnes bedste områder. Brimoncourt Extra Brut består af 20% Chardonnayfra Côte de Blanc og 80% Pinot Noir fra Montagne de Reims. 

Næste gang der skal fejres noget, eller du skal bruge en gave med særpræg og som huskes er Brimoncourt et oplagt valg. Prisen er lige over DKK 500 kr.

ANNONCESpecifikationer

Indhold
– Champagne (Brut)
– 20% Chardonnay
– 80% Pinot Noir
– Alkohol 12,5%

Produktionsted og lagring
– Champagne (Frankrig)
– Lagring 4-20 år

Nydes til
– Fisk
– Ost
– Frugt / ikke søde desserter

Published in Champagne Taste

Få mere inspiration her