Skip to content →

OMEGA Seamaster 300 “Spectre” Limited Edition

I 2015 ramte James Bond filmen Spectre det sorte lærred, og som vanligt var den hemmelige agent iført et OMEGA ur – en limiteret særudgave af Seamaster 300 Master Co-Axial. Uret er på mange måder identisk med Master Co-Axial, men alligevel er der noget særligt over dette Bond ur.

Andre læser også

Agent 007’s foretrukne

Den 41 mm urkasse er i rustfrit stål og kommer derfor med OMEGAs kaliber 8400 urværk. I stedet for den klassiske dykkerfalse er “Spectre” Limited Edition nummeret med et til tolv og derfor oplagt til folk, som rejser på tværs af forskellige tidszoner. Den sorte og grå stribede natorem signalerer både en aktiv eller agent lignende livsstil, men vedholder også den klassiske OMEGA-elegance. Måske det oplagte valg til den sporty type, som gerne vil have et ur til hverdagsbrug, der også kan komplementere kjole og hvidt.

Lidt særligt til mr Bond

Det er de små forskelle, som får denne limiterede udgave til at adskille sig fra Master Co-Axial. Navnet “Spectre” er indgraveret på bagsiden af urkassen, hvor der også findes et 007 logo, som går igen på remholderen. Bag safirglasset tikker en slikkepindsformet sekundviser hen over den sorte keramiske skive. Det hele får en ekstra dimension i mørket hvor viserens og timemarkeringernes LumiNova belægning giver et flot lyseblåt genskin – også under vand.  “Spectre” er tryktestet til 300 meters dybde og har samme modstandsdygtighed overfor magnetfelter op til 15.000 gauss som Master Co-Axial.

Andre læser også

“does it do anything?”

Revet væk

Der er kun produceret 7.007 stk OMEGA Seamaster 300 “Spectre” Limited Edition og de blev udbudt til lige under DKK 50.000. Det tog derfor ikke lang tid, før urene var revet væk fra de autoriseredes forhandleres hylder. Der er dog stadig mulighed for at komme i besiddelse af noget meget tæt op af “spectre.” Ved at købe en original Omega natorem og sætte den på Omega Seamaster 300 Co-Axial, får du for ca DKK 45.000 et ur næsten identisk med ovenstående.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 8400
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 41 mm stål
– Sort keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Sort/grå natorem

Funktioner
– 30 ATM  (ca 300 meter)
– 15000 Gaus

Reference
233.32.41.21.01.001

Published in Craftsmanship Editors Choice Omega Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her