Skip to content →

OMEGA Seamaster Diver 300m “James Bond” Limited Edition

September 2019 hædrede OMEGA 50 år som James Bonds foretrukne ur med en limiteret særugave af Seamaster Diver 300m. En række små detaljer og henvisninger gør denne udgave et helt unik, solidt og pålideligt ur.

Andre læser også

Klassisk dykkerur

Med sine 42 mm rammer OMEGA Seamaster Diver 300m “James Bond” Limited Edition en størrelse, som vil passe godt på de fleste håndled. En sort skive og drejbar sort krans – begge i keramik – giver et stilrent og eksklusivt look. Man kunne tro at en gummirem ville trække i modsatte retning, men den komplimenterer uret rigtig godt.

For at give uret en ekstra tand på luksus-skalen, er viserne i guld. Rundt om de luminorbelagte timemarkører finder du også en ramme af guld. Begge dele klæder virkelig det ellers helt sorte ‘look.’

Driftsikker og smuk

I uret sidder et yderst driftsikkert kaliber 8800 fra OMEGA, som udover at være præcist, også kan modstå magnetiske påvirkninger op til 15.000 gauss.

Da Seamaster Diver 300m “James Bond” har safirglas både for og bag, kan værket studeres og nydes. Bagsidens glas er dekoreret i guld og sort med Bond familiens våbenskjold, men skjuler ikke for udsynet til værket.

Guld dekorationer og glas er normalt ikke synonymer med brudsikkerhed og styrke, men du skal ikke lade dig narre. Med en helium sikkerhedsventil er det driftsikkert ned til 300 meters dybde, så du kan roligt tage det med på en svømmetur.

De små detaljer

Udover våbenskjoldet på urets bagside er der en række andre små detaljer, som tydeliggør, at dette er et ægte Bond-ur. Den første finesse vil du se den syvende i hver måned. Datovisningens syvtal er i den klassiske 007 font og skiller sig ud fra de øvrige dage.

En anden Bond henvisning ses kun i mørket. Når de luminorbelagte timermarkører lyser, vil tallet 50 kunne skimtes kl ti. Da uret er lanceret for at hylde 50 året som agent-ur, kan man næppe være i tvivl om hvorfor netop tallet 50 fremgår kl ti.

Andre læser også

Kun 7007 stk

Limiterede udgaver er ofte med til at drive efterspørgslen højere op. Ser man på forskellige Bond lanceringer fra OMEGA har dette ofte også været tilfældet. Størrelsen og det stilsikre design vil helt sikkert være medvirkende til at de 7.007 producerede styk hurtigt vil forsvinde fra hylderne.

Normalt vil du tydeligt på bagsiden af urkassen kunne se, hvilket nummer du har af en limiteret udgave. Seamaster Diver 300m “James Bond” nummerering er placeret på siden af kassen lige under helium ventilen – selvfølgelig på en guldplade.

‘The Magic Box’

Boksen er altid noget særligt ved køb af nyt ur, men OMEGA har kræset lidt ekstra for denne jubilæumsmodel. Her får du en stål lænke og værktøj til at skifte remmen med.

Et nødvendigt ‘Add On’

OMEGA Seamaster Diver 300m “James Bond” Limited Edition er et super lækkert ur ,og prisen på lige under DKK 50.000 synes også yderst attraktiv. Vi foretrækker klart gummiremmen fremfor den medfølgende stållænke, men selv med to remme mangler der noget.

En original sort OMEGA natorem er som skabt til uret, og det er et ‘must have,’ hvis du skal have denne Bond model. Til gengæld får du et enestående ur, som du kan bruges ved alle lejligheder og til alle former for påklædning.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 8800
– Automatik
– 55 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 42 mm stål
– Sort keramik
– Safirglas for og bag
– Gummi (stål følger med)

Funktioner
– 30 ATM  (ca 300 meter)
– 15.000 Gauss

Reference
210.22.42.20.01.004

Published in Editors Choice Omega Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her