Skip to content →

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Pitch Black”

Af de fire efterfølgere til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og Vintage Black), er Pitch Black det som ligger tættest op af originalen. Hvorfor vi har den holdning, kan du få indsigt i her.

Andre læser også

Sort keramik møder Super-LumiNova

Som nævnt ligger designet på Pitch Black sig meget tæt op af OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon. Der er dog to markante forskelle på den oprindelige og denne nye model. Mest i øjenfaldende er den grønne farve på tachymeterangivelsen, visere, timeangivelser og fontene. Alt er Super-LumiNova belagt, som i mørke giver et enestående grønt skær. Derudover kommer Pitch Black med en sort læderrem modsat den sorte natorem i nylon på Dark Side of the Moon. Funktionerne er dog identiske på de to ure, så uanset hvilket du vælger, er der både GMT funktion, kronograf mm.

Præcision som forgængeren

I Pitch Black sidder et 9300 Co-Axial automatisk urværk med en gangreserve på 60 timer. Det er COSC certificeret og er kendetegnet ved både at være præcist og robust. Ikke nok med nogle stærke kvaliteter, er det også æstetisk utrolig inspirerende at betragte, og det er der rig mulighed for gennem urets safirglas på urets bagside.

Co axial 9300

Stilfuldt måneur

Pitch Black kommer ud af samme kerne som det oprindelige Dark Side of the Moon, og det ses tydeligt. Samtidig er den også sin egen, og selvom den er klassisk, får du et ur, som har masser af måneur i sig. Den grønne kryptonitagtige farve vil drage selv superman til sig, og mon ikke de fleste vil misunde dit håndled.

Læderremmen er med til at gøre Pitch Black lidt mere stilfuldt, men samtidig trækker den grønne farve på visere mv. uret i en anden retning. Derfor afhænger anvendelsen af uret også meget af hvem man er og hvordan man går klædt. Prisen ligger i nærheden af DKK 80.000.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Sort keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Sort læderem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.92.44.51.01.004

Published in Craftsmanship Omega Watch

Få mere inspiration her