Skip to content →

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Sedna Black”

To år efter OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon lancerede OMEGA i 2015 fire nye versioner (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og Vintage Black). Sedna Black er den mest ekstravangante af disse fire ure og samtidig også den dyreste, men du får stadig meget ur for pengene.

Andre læser også

Guld klæder sort keramik

Hvis du synes, at OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon er et lækkert ur, men gerne vil have noget mere stilfuldt, er Sedna Black det rette valg. Viserne, timeangivelserne og ydersiden af kransen er belagt med Sedna Guld, og det matcher den sorte keramikkasse rigtig godt.

Timeangivelserne og viserne har også en Super-LumiNova belægning, og de kan sammen med tachymeter angivelsen ses i mørke. For at holde det eksklusivt kommer Sedna Black med en sort læderrem, men du kan sagtens sætte en natorem på og tone det en smule ned.

Co axial 9300

Holder tiden

Som de øvrige går det COSC certificerede 9300 Co-Axial automatiske urværk igen. Her får du 60 timers gangreserve og et værk med en endestående præcision. Du har også muligheden for at betragte værket i funktion gennem urets safirglas på bagsiden.

Andre læser også

Det eksklusive måneur

Grundstenen i Sedna Black er som de øvrige ‘Dark Side’ måneure, men der er skruet lidt ekstra på eksklusiviteten. Det er dog elegant præsenteret og oser ikke af overflod, men kendere vil vide, at du har et ur på armen, som er gennemsyret af kvalitet og historie.

Sedna Black er den dyreste af de fem ure fra den mørke side af månen, og det skyldes guldbelægningen. Prisen nærmer sig de DKK 100.000, men er alle pengene værd.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Sort keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Sort læderem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.63.44.51.06.001

Published in Craftsmanship Omega Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her