Skip to content →

OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon “Vintage Black”

Som efterfølger til det ikoniske OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon kom OMEGA i 2015 med fire nye versioner (Black Black, Sedna Black, Pitch Black og Vintage Black). Man kunne fristes til at erhverve sig alle fem, men skal du begrænse dig, kommer her grundene til, at valget skal falde på Vintage Black.

Andre læser også

Patineret look

Vintage Black er som navnet lægger op til, en mere rustik udgave af OMEGA Speedmaster Dark Side of the Moon. Normalt går brun og sort ikke hånd i hånd, men OMEGA har ramt noget ganske særligt.

Den sorte keramiske urkasse virker elegant med den lysbrune farve på visere, timeangivelserne mv. En rå og lidt mørkere brun rem passer perfekt til denne kombination og samlet får uret et patineret udtryk, selvom det er helt nyt. Funktionerne er de samme som de øvrige måneure og tachymeter skalaen, timeangivelser visere mv. lyser elegant i mørket, da de også er Super-LumiNova belagte.

Co axial 9300

Samme urværk

Urværket er der ikke ændret ved, så du får samme unikke oplevelse gennem safirglasset på bagsiden af uret samt velkendte præcision. Det automatiske 9300 Co-Axial er COSC certificeret og har en gangreserve på 60 timer. Det du får er altså samme enestående mekanik pakket ind i aller højeste kvalitet, blot med et lille “Vintage” tvist.

Andre læser også

Dark Side of the Moon DNA

Man er ikke i tvivl om at Vintage Black er i Dark Side familien, men det er også den udgave som ligger længst fra det oprindelige design. Der er dog ingen tvivl om at uret vokser og vokser rent visuelt, jo mere tid du bruger på det. Med tiden vil du også erkende at Vintage Black har en helt særlig plads i Dark Side of the Moon serien.

Der handles i stor stil med ældre brugte ure, men med Vintage Black får du samme rustikke ‘look’ blot i et helt nyt ur. Det oser af eksklusivitet og kan gå til de fleste lejligheder og tøjstile. Du kan købe det for lige over DKK 80.000.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Sort keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Brun læderem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.92.44.51.01.006

Published in Craftsmanship Omega Watch

Få mere inspiration her