Skip to content →

OMEGA Speedmaster Moonphase

Til Basel world 2016 præsenterede OMEGA to nye Master Kronometer ure, hvoraf det ene var denne Speedmaster Moonphase.  Uret har alle de klassiske dyder som et Speedmaster skal have og meget meget mere. Vil du gerne lidt mere end et klassisk Speedmaster, men synes at eksempelvis Dark Side of the Moon er lidt for dyrt, så skal du helt sikkert læse med her.

Andre læser også

Imponerende urværk

OMEGA satte i 2015 nye standarder for præcision med et nyt værk som ud over en COSG certificering også er godkendt af METAS (Swiss Federal Institute of Metrology) som Master Kronometer. For at få denne certificering gennemgår uret en række præcisionstest i forskellige postioner under magnetisk påvirkning og samtidig valideres vandresistensen.

9904 Co-Axial

Kaliber 9904 Co-Axial er et Master Kronometer og har månefase som, en yderligere komplikation. Månefasen skulle eftersigende kun have behov for minimale justeringer hvert 10. år og for ægte urentusiaster er månefasen noget ganske særligt. Heldigvis er værket ikke gemt væk bag en stålplade, men til fri nydelse gennem safirbagkassen.

Blåt med blåt på

Den blå farve er gennemgående på OMEGA Speedmaster Moonphase, med blå skive, blå tachymeter krans og blå læderrem. Den blå farve matcher godt stålkassen og viserne. Udover månefase komplikationen har Moonphase også en dato skive kl 9 og GMT funktion kl 3, og som andre måneure den klassiske tachymeterkrans. Umiddelbart lyder dem som om, der sker for meget på uret, men OMEGA har formået at sammensætte det hele meget harmonisk.

Andre læser også

Høj price value

Jo mere kompleksitet der tilføres urværket des dyrere bliver det, og en månefase er ikke noget som man bare lige tilføjer. OMEGA Speedmaster Moonphase er et urværk af aller højeste kvalitet, som også understøttes æstetisk. Vi ser det som et ‘must have’ med en blå natoremtil at supplere med, så du både har det klassiske look, men kan skifte til noget mere adventure agtigt.

Du får dette fantastiske urværk med månefase som oser af god stil for ca DKK 75.000.

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9904
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm stål
– Blå skive
– Safirglas for og bag
– Blå læderem

Funktioner
– 10 ATM  (ca 100 meter)
– Månefase
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter
– 15.000 Gaus

Reference
304.33.44.52.03.001

Published in Craftsmanship Editors Choice Omega Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her