Skip to content →

OMEGA Speedmaster White Side of the Moon

White side of the Moon er et ur som deler vandene. Enten finder du det helt unikt eller også er det helt ved siden af. Som samler skal den være der, og der er bare et særligt signal ved at bære et hvidt ur specielt i en kvalitet som denne.

Andre læser også

Snedronnings valg

Med keramisk hvid urkasse pakket ind i safirglas både for og bag, er White Side of the Moon et meget rubust ur. Dermed ikke sagt at det ikke er både æstetisk flot afbalanceret og raffineret.

Netop det faktum at uret er helt hvidt gør, at der er rig mulighed for at teste forskellige remme af, måske startende med en hvid natorem for at give uret lidt mere måneautencitet. Der skal dog ikke ligge noget til hinder for at sætte flere farver på håndleddet ved at skifte rem. Husk på at hvid kan stå sammen med de fleste farver.

Præcision og æstetik

Som det gør sig gældende i både Dark Side of the Moon og Grey Side of the Moon, så tikker det automatisk COSC certificerede 9300 Co-Axial urværk også i White Side of the Moon. Her får du en gangreserve på 60 timer, men du behøver ikke bekymre dig om manglende præcision eller mistet tid, så længe du bevæger dig normalt. På samme vis er urets bagside også i safirglas, hvilket giver dig mulighed for at se, hvordan værket fungerer.

Co axial 9300

‘Ice it up’

Er du til det lidt mere ekstravagante, så findes White Side of the Moon også i en mere eksklusiv udgave. Her er tachymeter angivelse på kransen erstattet af diamanter, på samme måde som timeangivelserne. Til at supplere diamanterne er der perleskive og hvidguldsvisere. Det giver samlet uret et mere feminint look og hvis en kvinde skulle bære et måneur, så skal det være denne.

Anderledes men interessant

White Side of the Moon kan fås for lige over DKK 80.000, og skal du have diamanter på skal du regne med det dobbelte. Begge ure har kant, og du vil helt sikkert ikke fremstå mainstream med White Side of the Moon på armen. Som vi indledningsvist beskrev, er der noget særligt ved et helt hvidt ur. Hvidt passer også til de fleste outfits, og denne vil stå rigtig godt til et jakkesæt, men går også fint til en t-shirt.

Andre læser også

Specifikationer

Urværk
– OMEGA Kaliber 9300
– Automatik
– 60 timers gangreserve

Kasse, skive, glas & rem
– 44,25 mm keramik
– Hvid keramisk skive
– Safirglas for og bag
– Hvid læderrem

Funktioner
– 5 ATM  (ca 50 meter)
– Kronograf
– GMT
– Tachymeter

Reference
311.93.44.51.04.002

311.98.44.51.55.001 (diamantbesat)

Published in Craftsmanship Omega Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her