Skip to content →

Rolex Explorer II

Et robust og yderst raffineret redskab med specialdesignet til huleforskere, vulkanologer, bjergbestigere og opdagelsesrejsende men brugt af alle. Rolex Explorer II blev introduceret i 1971 og er den naturlige fortsættelse af det originale Rolex Explorer fra 1953.

Andre læser også

Til globale eventyrere

Den ekstra 24-timers indikation i orange kan bruges til at vise en anden tidszone på Explorer II. Funktionen er designet til professionelle huleforskere, hvis liv kan afhænge af en pålidelig tidsmæssig orientering på tværs af to forskellige tider. Rolex har derfor også lagt særlig vægt på en fremragende læsbarhed, selv i mørke. For urets selvlysende indikatorer træder knivskarpt frem, når lyset forsvinder, og verdens afkroge skal udforskes.

Pålidelig kompagnon

Hårdfør og stadig elegant virker Explorer II som et værktøj og en kompagnon, der står distancen, når man åbner nye døre, der kan føre ind til de mest ekstreme udfordringer. I 2011 gennemgik Explorer II en teknisk og æstetisk makeover, der med sin orange pil spejler den originale udgave fra 1971. Opdateringen ses også i forøgelsen af urets størrelse, der er vokset fra 39 mm til 42 mm i diameteren, hvilket giver endnu bedre læsbarhed.

Andre læser også

Med perfektioneret præcision

I 2005 introducerede Rolex den nyudviklede blå Parachrom-fjeder, som også sidder i Explorer II. Det selvoptrækkende mekaniske urværk kan modstå stærke magnetfelter og er med teknikken Paraflex modstandsdygtig over for stød og ekstreme forhold.

rolex-calibre-3187

Som alle Rolex Perpetual modeller har Explorer II et certificerede schweizisk urværk, testet af det schweiziske Officiel Kronometer Testing Institute (COSC). En titel, som kun er forbeholdt høj præcisions ure. Explorer II er udstyret med et kaliber 3187, og dens arkitektur gør det til et ualmindeligt pålideligt urværk.

Du kan få Rolex Explorer II for under DKK 60.000

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 3187
– Automatik
– ca 48 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 42 mm stål
– Safirglas med Cyclops forstørrelsesglas
– Sort eller hvid skive
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– GMT
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)
216570 Stål

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her