Skip to content →

Rolex Pearlmaster 39

Uimodståelig charme skinner fra de bløde linjer i Pearlmaster, der er karakteriseret med et unikt design af perler, diamanter, safirer og rubiner omkranset af ædelmetal. Her kan man virkelig tale om uret som et smykke, som udover 39 mm kommer i den lidt mindre Rolex Pearlmaster 34.

Andre læser også

Intet overladt til tilfældigheder

I 1992 præsenterede Rolex det elegante Pearlmaster, som er en nyfortolket version af Rolex Lady-Datejust. De værdifulde materialer er sat sammen med et feminint udtryk og håndværk, der giver et stort indtryk med sin imponerende præcision og holdbarhed. Diamanterne i Pearlmaster er kendt for at være blandt de flotteste i verden. Med strenge kriterier udvælger erfarne specialister fra Rolex’ eget smykkelaboratorium kun de smukkeste sten i den bedste kvalitet. På den måde kommer kun de mest robuste og æstetisk korrekte diamanter gennem de strenge krav og blive en del af et RolexPearlmaster.

Det patenteret forstørrelsesglas Cyclops er let genkendelig på afstand. Det er lavet af ridsefri safirglas lige som resten af urets glas og behandlet med en dobbelt anti-refleksbehandling for at sikre en ekstra klar læsbarhed.

Andre læser også

Bag det smukke ydre

Rolex Pearlmaster 39 er udstyret med kaliber 3253, der er generationer med en yderst høj ydeevne. De er schweizisk certificerede med betegnelsen Swiss Made, hvilket indikerer, at det er testet af det schweiziske Officiel Kronometer Testing Institute (COSC). En titel, som kun er forbeholdt præcisions ure af en yderst høj kvalitet. Dens arkitektur er ekstrem modstandsdygtig over for stød og gør det til et ualmindeligt pålideligt urværk, der tåler store overbelastninger og har en gangreserve på 70 timer. Og ikke mindst er urets indersiden graveret med næsten skjulte Rolex logoer.

Kombinationen af diamanter og ædelmetal gør også noget ved prisen og du skal regne med med priser fra DKK 300.000 og opefter.

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 3235
– Automatik
– ca 70 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 39 mm guld / hvidguld / Everose guld
– Safirglas
– Flere skivemuligheder
– Foldelænke

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)

86348SAJOR (Guld – gul skive) / 86348SABLV (Guld – grøn skive)

86349SAFUBL Hvidguld

86285 Everose guld

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her