Skip to content →

Rolex Sky-Dweller

Med præcision i verdensklasse er Sky-Dweller den ultimative luksus for den rejsende, der har brug for funktioner som årskalender med dato, visning af måned og en anden tidszone. Det er et karakteristisk mesterværk med teknologiske præstationer, som overraskende kommer frem i alt sin enkelthed.

Andre læser også

Styr på verdens tidszoner

En rød pil peger på det tal, man indstiller som 24-timers visningen. Det skelner dagtimer fra nattetimer, så man kan holde styr på tidszonen i en fjern afkrog af verden. Når den store viser passerer kronen fra Rolex, skifter tallet i datovisningen på et par millisekunder. Logoet er placeret, hvor et 12 tal kunne have siddet og indikere midnat. Datoen følger dermed altid den lokale tidszone og lader dig være skarp og nøjagtig. Den særprægede skive fra Rolex er læsbarhed med timemarkeringer i guld .

Præcision i sin enkelthed

På den udvendige kant af Sky-Dweller kan ringen indstille timemarkeringen til en anden tidszone. Det styres af urets kaliber 9001, der er en af de mest komplekse Rolex har udviklet. Det er et selvoptrækkende mekanisk kronometer, som yder på et højt niveau, blandt andet med engangreserve på 72 timer. Uret er på forkant med urmagerens håndværk og er et kunstværk med en fuldendt præstation. Det er desuden modstandsdygtig over for stød og er vandtæt ned til 100 meter (330 fod).

Andre læser også

Guddommelige referencer

Det patenteret forstørrelsesglas Cyclops er opkaldt efter den enøjet græske gud og er let genkendelig på afstand. Den laves af ridsefri safirglas lige som resten af urets glas, som behandles med en dobbelt anti-refleksbehandling for at sikre en ekstra klar læsbarhed. Safirglasset holder til ekstreme overbelastninger og kan tåle en hård håndtering. Det står tilbage uden ridser, når en travl hverdag med møder og rejser skal skiftes ud med fritidens muligheder.

Sky-Dweller kommer kun i ædelmetaller og derfor starter priserne omkring de DKK 270.000 og bevæger sig op til ca DKK 350.000 afhængig af valg af rem og metal.

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 9001
– Automatik
– ca 72 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 42 mm guld / hvidguld / Everose guld
– Safirglas
– Flere skivemuligheder
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– GMT
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)

326935 (Everose guld) / 326135 (Everose guld – læderrem)

326939 (Hvidguld) / 326139 (Hvidguld – læderrem)

326938 (Guld) / 326138 (Guld – læderrem)

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her