Skip to content →

Rolex Yacht-Master 37

Trods sin mindre størrelse står denne lillebror lige så godt imod havets kræfter som Yacht-Master 40, og så rummer den hele 55 timers gangreserve. Den 37 mm store krans er udsmykket med markante tal, der er læsbar i alle situationer, og med sin elegante fremtoning står uret godt til yacht klubbens lounge.

Andre læser også

Havets mester

I 1992 introducerede Rolex sportsuret Yacht-Master med stærke referencer til det maritime liv. Det eksklusive ur er til havets feinschmeckere, hvor funktionerne blandt andet gør det muligt at beregne sejltiden mellem to bøjer. Kransen er også et centralt element i det karakteristiske design.

Den keramiske krans er gradueret og har en 60-minutters tovejsdrejelig funktion. Tallene er forhøjede og fremstår klart og tydeligt. De er selvlysende og dukker frem, når solen begynder sin nedgang, og det er tid til at rette skibets front i retningen af lystbådehavnen.

rolex-calibre-2236

Det særlige bånd til havet

Yacht-Master 37 og den større version i 40 mm kommer med timemarkeringerne af 18 karat guld på en sort urskive, sat ind i en urkasse med 18 karat rosa guld legering. Med en høj komfort fra det patenteret pudesystem i den sorte gummilænke Oysterflex får du et stabilt og komfortabelt greb om håndleddet, når du bevæger dig rundt på dækket i høj sø. Det sorte bånd er skabt til et aktivt liv på havet og er et sporty alternativt til den mere klassiske Oyster lænke. Både Oysterflex og Oyster låses med den anerkendte Oysterlock fra Rolex.

Andre læser også

Med guddommelige referencer

Det patenteret forstørrelsesglas Cyclops er opkaldt efter den enøjet græske gud af samme navn og er let genkendelig på afstand. Den laves af ridsefri safirglas lige som resten af urets glas og behandles med en dobbelt anti-refleksbehandling for at sikre en ekstra klar læsbarhed. Safirglasset holder til ekstreme overbelastninger i høj bølgegang og kan tåle en hård håndtering og står tilbage uden ridser, når uvejret har lagt sig.

Prisen for stål & platin koster lige under DKK 80.000, men det ovenfor viste i Everose guld ligger på ca DKK 155.000. 

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 2236
– Automatik
– ca 55 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 37 mm Everose guld/ stål & platin
– Tovejs drejelig 60 min dykkerkrans
– Safirglas med Cyclops forstørrelsesglas
– Sort eller mørk rhodium skive
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse – skive)
268622
Stål / platin – mørk rhodium skive

268655
Everose guld – sort skive

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her