Skip to content →

Rolex Yacht-Master 40

Uret er et værktøj for sejleren, der vil udfordre havets kræfter og elsker livet på det åbne hav. Den brede krans med de store tal er læsbar i alle situationer, og med sin elegante fremtoning står Yacht-Master godt til yacht klubbens lounge. Ønsker du en mindre version, skal du kigge på Yacht-Master 37.

Andre læser også

Havets mester

I 1992 introducerede Rolex sportsuret Yacht-Master med stærke referencer til det maritime liv. Det eksklusive ur er til havets feinschmeckere, hvor funktionerne blandt andet gør det muligt at beregne sejltiden mellem to bøjer. Kransen er også et centralt element i det karakteristiske design.

Den keramiske krans er gradueret og har en 60-minutters tovejsdrejelig funktion. Tallene er forhøjede og fremstår klart og tydeligt. De er selvlysende og dukker frem, når solen begynder sin nedgang, og det er tid til at rette skibets front i retningen af lystbådehavnen.

rolex-calibre-3135

Det særlige bånd til havet

Yacht-Master 40 og den mindre version i 37 mm kommer med timemarkeringerne af 18 karat guld på en sort urskive, sat ind i en urkasse med 18 karat rosa guld legering. Med en høj komfort fra det patenteret pudesystem i den sorte gummilænke Oysterflex får du et stabilt og komfortabelt greb om håndleddet, når du bevæger dig rundt på dækket i høj sø. Det sorte bånd er skabt til et aktivt liv på havet og er et sporty alternativt til den mere klassiske Oyster lænke i stål og Everose guld. Både Oysterflex og Oyster låses med den anerkendte Oysterlock fra Rolex.

Andre læser også

Med guddommelige referencer

Det patenteret forstørrelsesglas Cyclops er opkaldt efter den enøjet græske gud af samme navn og er let genkendelig på afstand. Den laves af ridsefri safirglas lige som resten af urets glas og behandles med en dobbelt anti-refleksbehandling for at sikre en ekstra klar læsbarhed. Safirglasset holder til ekstreme overbelastninger i høj bølgegang og kan tåle en hård håndtering og står tilbage uden ridser, når uvejret har lagt sig.

Priserne starter omkring de DKK 80.000 og bevæger sig op omkring et par hundredtusinde kroner afhængig af model og udsmykning.

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 3135
– Automatik
– ca 48 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 40 mm Everose guld / stål & Everose guld / stål & platin
– Tovejs drejelig 60 min dykkerkrans
– Safirglas med Cyclops forstørrelsesglas
– Sort, brun, blå eller mørk rhodium skive
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse – skive)
116655
Everose guld – sort skive

116622
Stål / platin – mørk rhodium eller blå skive

116621
Stål / Everose guld – brun skive

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her