Skip to content →

Rolex Yacht-Master II

Denne ekslusive regatta kronograf giver en præcis synkronisering med den afgørende startsekvens ved kapsejladser og er designet til professionelle sejlere. Det har verdens første programmerbare nedtælling med en mekanisk hukommelse.

Andre læser også

Sejlerens drøm

I 2007 løftede Rolex sløret for Yacht-Master II, men sejleruret kom først til salg i 2010, hvor utålmodige ur-entusiaster så endelig kunne erhverve sig den store nyhed. Uret måler 44 mm i diameteren og rummer en unik fremtoning med den særprægede skive, som præciserer detaljerne og har en utrolig læsbarhed i alt slags vejr.

Herligheden spændes fast med den klassiske Rolex lænke, Oyster, som med Easylink kan justeres 5 mm. Uden brug af værktøj og skaber den en komfort, når man sætter sejl mod det åbne hav eller knapper skjorteærmet op og har brug for et stilfuldt ur.

Skabt til professionelle kapsejlere

Yacht-Master II er udstyret med kaliber 4161 og har en patenteret mekanisk hukommelse. Og så har det en særlig 10-minutters nedtælling, der er designet særligt til kapsejlads, hvor startsekvensen ofte tager 10 minutter og kræver en præcision ud over det sædvanlige.

Andre læser også

En række af de 360 komponenter i Yacht-Master II er så små og komplekse, at det har krævet ny banebrydende teknologi, for at uret kunne komme til verden. Derfor har det også taget over 35.000 timer at udvikle kaliber 4161, der er et selvoptrækkende mekanisk kronometer med hele 72-timers gangreserve.

rolex-calibre-4161

Med perfektioneret præcision

Lige som alle Rolex Perpetual modeller er kaliber 4161 i Yacht-Master II schweizisk certificerede med betegnelsen Swiss Made, som man ser ved klokken seks. Det indikerer, at det er testet af det schweiziske Officiel Kronometer Testing Institute (COSC). En titel, som kun er forbeholdt præcisions ure af en yderst høj kvalitet.

Dens arkitektur er ekstrem modstandsdygtig over for stød og gør det til et ualmindeligt pålideligt urværk i alt slags vejr. Priserne starter omkring de DKK 130.000 og bevæger sig op over flere hundredtusinde kroner afhængig af model og udsmykning.

ANNONCESpecifikationer

Urværk
– Rolex kaliber 4161
– Automatik
– ca 72 timers gangreserve
– præcision -2 /+2 sekunder i døgnet

Kasse, skive, glas & rem
– 44 mm stål / stål & Everose guld / guld / hvidguld & platin
– Ridsefri safirglas
– Hvid skive
– Foldelænke med Oyster sikkerhedslukning og Easylink 5 mm udvidelse

Funktioner
– 100 meter (ca 10 ATM)
– Stop af sekunder for præcis indstilling

Referencer (kasse)

116680 (Stål)

116681 (Stål / Everose guld)

116688 (Guld

116689 (Hvidguld / platin)

Published in Craftsmanship Rolex Watch

Seneste indlæg

Få mere inspiration her