Skip to content →

We Do Wood – Button Stool

Button Stool er en klassisk taburet fra We Do Wood, som har sat flot håndværk og slidstærkt design sammen for en elegant fremtoning i en taburet med plads til at sidde godt. Button Stool er en elegant taburet med lette ben. Taburetten er udført i det slidstærke bæredygtige Moso bambus, hvilket gør stellet utroligt solidt. Det knap-formede sæde er matlakeret bøgetræ og kommer i farverne rustrød og sort. Designet byder på et individuelt udtryk og er elegant, tidløst. Den kan let placeres i entréen, stuen eller i soveværelset uden at fremstå tungt. Samtidig kan den både fungerer som ekstra stol ved spisebordet og lille sidebord i stuen.

Andre læser også

Håndværk kombineret med design i god komfort

Det knap-formede sæde, som også danner grundlag for taburettens navn, er skåret ud med en fordybning på indersiden. Det sænker hældningen mod midten af taburetten og giver en ekstra komfort. Denne form gør Button Stool særdeles god at sidde på. De slanke og lette ben i det stærke Moso bambus skaber mere end et meget solidt fundament. De er samtidig udviklet i lette materialer, så stolen er let at flytte rundt med. Benene stabiliserer også taburetten og placerer den solidt på gulvet.

Andre læser også

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet i hyldehøjde

Button Stool er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Skamlen er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft. Button Stool kan blive din for lidt over DKK 1.000.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Matlakeret bøgetræssæde (rustrød, sort)

Dimensioner
– Højde 44 cm
– Siddehøjde 44 cm
– Diameter 30 cm
– Vægt 3 kilo

Published in Chair Design We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her