Skip to content →

We Do Wood – Coat Frame

Coat Frame er en knagerække fra We Do Wood, som er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Knagerækken er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager.

Andre læser også

Dansk design i bæredygtig ramme

Coat Frame er designet med tre justerbare knagerækker. Krogene sidder på stænger i metal, som kan flyttes rundt både sidelæns og i højde. Hver række har fire kroge i bambus. Knagerækkerne er monteret i en ramme, lavet i lys Moso bambus. Det skaber en smuk visuel ramme til familiens jakker, halstørklæder og andet overtøj. Den nærmest skulpturelle knagerække laves i højeste kvalitet og er formet i et stilsikkert og råt design, der passer både til en hvidmalet væg eller en tonet farve med nordisk inspiration.

Design for hele familien

I bunden af knagerækken har designeren bag Coat Frame skabt en enkel hylde til nøgler, pung og andet fra ens lommer. Knagerækken kan også indstilles til at holde familiens mindste beboeres overtøj. Der er nemlig gjort plads i den nederste del af knagen til at hænge børnenes jakker.

Rækkerne af kroge er designet, så de kan justeres og give et personligt udtryk. De kan efter behov vippes tilbage og frem igen, hvilket skaber en variation og synergi i udtrykket. Coat frame kan blive din for lige over DKK 2.000.

Andre læser også

Specifikationer

Materialer
– Bæredygtigt Moso bambus og stål

Dimensioner
– Højde 150 cm
– Bredde 53 cm
– Dybde 7 cm
– Vægt 4 kilo

Published in Design Interior Storage We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her