Skip to content →

We Do Wood – Dining Chair No 1

Når man skal sidde godt, findes der mange bud på en god stol. Og de fleste foretrækker at sidde godt. Men for stadigt flere er der en særlig aura over en godt designet stol. We Do Woods Dining Chair No 1 er en komfortabel spisebordsstol, der er designet med sans for æstetik og godt håndværk. Den skabt i bæredygtige materialer fra en miljørigtig produktion og er dansk håndværk i bedste stil.

Andre læser også

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet

Dining Chair No 1 er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Stolen er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Når håndværk møder godt design

Spisebordsstolen er en enkel, men elegant sammensætning af flere udformet stykker træ. Sædet er kantet med en let skråning, inspireret af en gammeldags fejebakke i metal, der er særlig kendetegnet ved at have både styrke og være praktisk i brug. Det laves i asketræ og findes i farverne sort, blå, hvid og i naturlig lyst træ, der matcher skelettet i bambus. I ryglænet er to symmetriske nøglehuller hugget ind i rammen for at forbedre den tredimensionelle oplevelse af stolen. Det tilføjer en lethed og luftig fornemmelse til stolen.

Andre læser også

Et sæt eller fuld plade

Fire, seks eller måske flere Dining Chair No 1 vil klæde de fleste spiseborde, men du kan også overveje at købe to i kombination med par af andre designstole. Prisen for én Dining Chair No 1 er ca DKK 2.500 og mangler du ikke stole til spisestuen, kan du overveje at købe en til skrivebordet, særligt hvis det er We Do Woods Field desk.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Sæde og ryg i Moso bambus (lys) asketræ (sort, blå, hvid)

Dimensioner
– Højde 76 cm
– Bredde 49 cm
– Dybde 45 cm
– Siddehøjde 43 cm
– Vægt 5,5 kilo

Published in Chair Design We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her