Skip to content →

We Do Wood – Field Desk

Field Desk er et fleksibelt skrivebord til hjemmet, designet til at fylde mindst muligt, samtidig med at give stor plads til opbevaring af de essentielle dele af et hjemmekontor. Detaljerne er gemt væk i et simpelt design, men giver mange muligheder. Field Desk er formet med tre separate rum, der passer perfekt til opbevaring af hjemmekontorets essentielle dele som computer, magasiner og bøger, som kan gemmes væk i skrivebordets tre hylder, imens det bevarer en let tilgængelighed og efterlader et ryddet skrivebord.

Andre læser også

Rig på detaljer i et minimalistisk design

Field Desk er et skrivebord fra We Do Wood, som er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker. Det er et dansk træmøbel i høj kvalitet og er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager.

Bæredygtighed møder slidstærkt design

Det nærmest skulpturelle skrivebord laves i højeste kvalitet og er formet i et stilsikkert og råt design. Skelettet er samlet og stabiliseret af beslag i messing, hvilket sammen med træet gør bordet slidstærkt og samtidig holder fast i et design med et simpelt udtryk.

Andre læser også

Skrivebordet kan nemt skilles ad, når det er nødvendigt. De karakteristisk beslag i messing er designet til at gøre det nemt både at skille bordet ad og samle det igen. Field Desk kan erhverves for under DKK 6.000, og det er et fund til de penge.

Specifikationer

Materialer
– Bæredygtigt Moso bambus og messing

Dimensioner
– Højde 75 cm
– Bredde 95 cm
– Dybde 55 cm
– Vægt 11 kilo

Published in Design Editors Choice Table We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her