Skip to content →

We Do Wood – Geo’s Table

Geo’s Table er et funktionelt børnebord med en stor skuffe, man kan trække ud fra begge sider og fylde med bunker af tegnepapir, farveblyanter og andet yndlingslegetøj. Det lille bord er designet til børn i alderen op til 5 år.

Andre læser også

Dette børnebord er designet som et elegant, tidløst og funktionelt møbel, der let kan placeres i alle rum uden at stå som et barnligt element. Derfor bringer Geo’s Table en ny dimension ind i børnefamiliens hjem. Den sætter godt håndværk og slidstærkt design sammen med en elegant fremtoning, hvor der også er plads til, at børn har sit eget bord.

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet i børnehøjde

Geo’s Table er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Børnebordet er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Andre læser også

Håndværk kombineret med funktionelt design

Børnebordets design finder vej ind til rødderne i en moderne familie, der ser muligheder i at bruge ligheden mellem bordets praktiske funktioner og det slidstærke bambus i et elegant design. We Do Wood har med Geo’s Table kombineret et yderst stilfuldt design, der samtidig kan være en del af hjemmets møblement og giver plads til at være barn. Stolen følger We Do Woods danske tradition for godt håndværk og tidløst design.

Sammen med We Do Woods børnestol Lilly’s Chair har man et komplet børnesæt, der vil holde gennem mange generationer. Hvis du kan nøjes med Geo’s Table er prisen kun lige over DKK 2.000.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Kantfarver sort, grøn og lysegrå

Dimensioner
– Højde 47 cm
– Bredde 39 cm
– Dybde 37 cm
– Vægt 7,2 kilo

Published in Design Table We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her