Skip to content →

We Do Wood – Lilly’s Chair

Lilly’s Chair fra We Do Wood er en børnestol, der når nye højder for møbler til børn. Denne børnestol er designet som et elegant, tidløst og funktionelt møbel, der let kan placeres i alle rum uden at stå som et barnligt element. Derfor bringer Lilly’s Chair en ny dimension ind i børnefamiliens hjem. Den sætter godt håndværk og slidstærkt design sammen med en elegant fremtoning, hvor der også bliver plads til, at børn kan sidde godt.

Andre læser også

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet i børnehøjde

Lilly’s Chair er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Børnestolen er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Andre læser også

Håndværk kombineret med funktionelt design

Børnestolens design finder vej ind til rødderne i en moderne familie, der ser muligheder i at bruge ligheden mellem stolens praktiske funktioner og det slidstærke bambus i et elegant design.

We Do Wood har med Lilly’s Chair kombineret et yderst stilfuldt design, der samtidig kan være en del af hjemmets møblement og giver plads til at være barn. Stolen følger We Do Woods danske tradition for godt håndværk og tidløst design.

Sammen med We Do Woods børnebord Geo’s table har man et komplet børnesæt, der vil holde gennem mange generationer. Lilly’s Chair kan du få for under DKK 1.500.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Kantfarver sort, grøn og lysegrå

Dimensioner
– Højde 47 cm
– Bredde 39 cm
– Dybde 37 cm
– Siddehøjde 21 cm
– Vægt 2 kilo

Published in Chair Design We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her