Skip to content →

We Do Wood – Loop Shelf

Loop Shelf er en klassisk hylde fra We Do Wood, hvor godt håndværk og slidstærkt design er sat sammen for en elegant fremtoning med plads til at skabe et individuelt smukt udtryk. Den fungerer både enkeltvis og som hyldesystem, hvor flere hylder kan sættes side om side eller over hinanden, hvilket giver samme funktion som en reol. Loop Shelf er ideel som et praktisk møbel, der inviterer til at skabe opbevaringsplads med en simpel formgivning. Designet er elegant, tidløst og kan let placeres i alle rum uden at fremstå tungt.

Andre læser også

Håndværk kombineret med et let design

Hylden hviler på to loop-formede metalophæng, der sættes direkte på hyldens runde forkant. Dermed er den stabiliseret og giver et let udtryk for vægmøblet. Designet finder vej ind til rødderne af et moderne hjem, der ser muligheder i at bruge ligheden mellem bordets praktiske funktioner og det slidstærke bambus formet i et elegant design. Hyldens findes træflade er af den bæredygtige Moso bambus. Den kommer med ophæng i to varianter af både en sort og en i messing.

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet i hyldehøjde

Loop Shelf er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Hylden er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Andre læser også

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Ophæng sort eller messing

Dimensioner
– Højde 31 cm
– Bredde 72 cm
– Dybde 26 cm

Published in Design Interior Storage We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her