Skip to content →

We Do Wood – Nomad Chair

Enkelthed og funktionalitet er kernen i loungestolen Nomad Chair. Nomad Chair er skabt af We Do Wood designer Sebastian Jørgensen. Med tråd i den danske tradition for minimalistisk design har han skabt en nyfortolkning af den originale Roorkhee Chair, som oprindeligt er produceret til britiske officerer, der i sin tid var udstationeret i Indien. Enkel, let og i et rent design er Nomad Chair en født klassiker med sin fortolkning af nye linjer og kurver. Skandinaviske designer som Kaare Klint og Arne Norell har før hen også haft fingrene i netop dette design, der også kendes som en safaristol eller feltstol.

Andre læser også

Slidstærk i bæredygtigt design

Nomad Chairs skelet er lavet i Moso-bambus med armlæne i lyst læder og hørkanvas som siddestof, hvilket gør den utrolig slidstærk og samtidig til en meget komfortabel stol. Stolen er en letvægter på bare fire kilo og derfor perfekt at flytte rundt med. På få sekunder kan stolen skilles ad eller samles igen.

Nomad Chairs dele er lavet af bæredygtigt moso-bambus fra certificerede plantager. Det giver en garanti for, at bambussen er dyrket uden brug af skadelige kemikalier. Moso-bambus er et utroligt stærkt produkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har.

nomad-chair-black

Funktionel til den moderne livsstil

Designer Sebastian Jørgensen finder med Nomad Chair ind til den moderne livsstil, der også ses i ‘simple living‘ kulturen og den nomadiske levemåde, hvor folk flytter fra sted til sted og skifter job efter bedste udsigter og optimale miljøer. Det er en livsstil, hvor man fravælger overflødighed for at give plads til de mere essentielle dele af det, man tager med videre og omgiver sig med. Med denne reference er er navngivningen af Nomad Chair meget indlysende. Dens funktioner er skabt til at blive flyttet og til at give den totale komfort i en foranderlig hverdag.

Andre læser også

Nomade stol eller ej, så behøver Nomad Chair ikke pakkes væk hver gang den ikke benyttes. Det gennemførte design kan placeres i næsten samtlige rum i boligen, som et fast element. Om den skal være, det første der møder øjet i Hall’en eller ekstrastolen i stuen, så gør Nomad Chair sig godt.

Nomad Chair kan erhverves for omkring DKK 7.000, så spørgsmålet er om du kan nøjes med én.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus, hørkanvas og læder
– Sæde og ryg i natur eller sort

Dimensioner
– Højde 69 cm
– Bredde 62 cm
– Dybde 65 cm
– Sidehøjde 33 cm
– Vægt 4 kilo

Published in Chair Design We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her