Skip to content →

We Do Wood – Octagon

Octagon er et multifunktionelt bord, der kan bruges som både sofabord, taburet, kaffebord, stol, sengebord, børnebord eller til en komfortabel puf med en pude på toppen. De ottekanter danner sammen et mindre hul i midten af bordet. Det skaber en lethed i overfladen og bryder med bordets flade. Og så får det Octagon til at rumme flere udtryk i sine funktioner, når det balancerer mellem at være både en skammel og et bord.

Andre læser også

Designet styrke i ottekanter

I sin innovative form gemmer sig en imponerende robust konstruktion. Sammen med størrelsen placerer bordet sig stabilt på gulvet med en lethed over sig fra de fire simple ben. De løfter Octagon til et enkelt og luftigt møbel, der med styrken fra Moso bambus gør det til et slidstærkt bord. Og så er det en letvægter på bare fem og et halvt kilo og derfor perfekt at flytte rundt med. Den ottekantet form giver stolen et unikt særpræg til hjemmet med sin særlige silhuet og lyse farve fra Moso bambussen.

Flere funktioner i et bord

Octagon er et multifunktionelt sidebord fra We Do Wood, som er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et praktisk træmøbel i høj kvalitet. Det er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier. We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager.

Andre læser også

Specifikationer

Materiale
– Bæredygtigt Moso bambus

Dimensioner
– Højde 41 cm
– Bredde 50 cm
– Dybde 50 cm
– Vægt 5,5 kilo

Published in Chair Design Interior We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her