Skip to content →

We Do Wood – Scoreboard

Scoreboard fra We Do Wood er en grafisk knagerække med en masse muligheder. Med 12 små pinde i forskellige farver og længder kan man kombinerer dette vægmøbel i et utal af måder efter egen smag og præference. Tavlens mange udtryk gør knagerækken funktionel. Den kan bruges individuelt eller kombineres for at skabe et multifunktionelt møbel. Scoreboard findes i tre forskellige modeller: to lange i henholdsvis horisontal og vertikal samt en mindre udgave.

Andre læser også

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet

Scoreboard er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Knagerækken er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

Andre læser også

Håndværk kombineret med funktionelt design

Knagerækkens design finder vej ind til rødderne i et moderne hjem, der ser muligheder i at bruge ligheden mellem den praktiske funktion og godt håndværk. We Do Wood har med Scoreboard kombineret et yderst stilfuldt design med plads til at hænge sine jakker, halstørklæde og resten af udendørs garderoben. Med et design i slidstærke materialer følger knagerækken den danske tradition for godt håndværk og tidløst design. Du kan få de forskellige udgaver af Scoreboard til omkring DKK 1.000.

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus og MDF

Alle tre Scoreboard kommer med
– 4 pinde på 4 cm (2 hvide og 2 pink pinde)
– 4 pinde på 8 cm (2 røde og 2 stålblå pinde)
– 4 pinde på 12 cm (2 grønne og 2 lyseblå pinde)

Dimensioner
Scorecard Horisontal
– Højde 18 cm
– Bredde 100 cm
– Vægt 1,9 kilo

Scoreboard Vertikal
– Højde 100 cm
– Bredde 18 cm
– Vægt 1,9 kilo

Scoreboard Small
– Højde 17 cm
– Bredde: 36 cm
– Vægt: 1 kilo

Published in Design Interior Storage We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her