Skip to content →

We Do Wood – Shoe Rack

Shoe Rack er en klassisk skohylde fra We Do Wood. De har sat godt håndværk og slidstærkt design sammen for en elegant fremtoning i en skohylde med plads til at skabe et individuelt udtryk. Den fungerer både enkeltvis og i system, hvor flere skohylder kan sættes side om side eller over hinanden, hvilket giver samme funktion som en skoreol. Loop Shelf er ideel som et praktisk møbel, der inviterer til at skabe opbevaringsplads med en simpel formgivning til holde ens sko. Designet er elegant, tidløst og kan let placeres i entréen eller walk-in-closet uden at fremstå tungt.

Andre læser også

Håndværk kombineret med et let design

Shoe Rack er en justérbar skohylde udført i massive og bæredygtige materialer. Den kan let tilpasses forskellige typer og størrelser af sko, da afstanden mellem de to rundstokke kan indstilles efter behov. Skohyldens træ hviler på to loop-formede stænger, hvilket giver en stabiliseret skohylden med et let udtryk. Ophænget findes i to varianter af både en sort og en i messing. Det giver et samspil med det slidstærke Moso bambus, som de to rundstokke også er lavet i.

Bæredygtigt bambus af høj kvalitet i hyldehøjde

Shoe Rack er designet og skabt af en rigtig møbelsnedker og er et dansk træmøbel i høj kvalitet. Skohylden er fremstillet af den bæredygtige Moso bambus, der er utroligt stærkt og et af de mest naturlige bæredygtige materialer, verden har. Det kommer fra plantager, hvor produktionen af bambus foregår uden brug af skadelige kemikalier.

shoe-rack

We Do Wood samarbejder kun med certificerede bambusplantager. Grundtanken bag We Do Wood er at vise, at godt design og bæredygtige møbler sagtens kan gå op i en højere enhed. Det handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft. Shoe Rack koster lige over DKK 1.000 så spørgsmålet er, om du kan nøjes med én.

Andre læser også

Specifikationer

Materiale & farver
– Bæredygtigt Moso bambus
– Ophæng sort eller messing

Dimensioner
– Højde 15 cm
– Bredde 100 cm
– Dybde 25 cm

Published in Design Interior Storage We Do Wood

Seneste indlæg

Få mere inspiration her